Vi hade en fantastisk dag på Tom tits experiment i Södertälje. Det var full fart där och eleverna var nöjda och glada (och lite trötta) precis som det ska vara efter en lyckad utflykt. Tack Lennart och Janne som följe med. Idag var det Karims sista dag, tråkigt tyckte vi alla men vi önskade honom lycka till på hans nya jobb. Eleverna hade gjort fina teckningar och skrivit hälsningar och Karim bjöd på glass. Det är inte klart vem som blir vår fritidstillhörighet till hösten. Olika personer kommer att stötta upp i klassen fram till skolavslutningen.

Nu är det inte många skoldagar kvar på terminen. Vi kommer att jobba på in i det sista och även hinna träna på sångerna till skolavslutningen. Veckans sista gemensamma läxa är att öva på våra avslutningssånger. Nästa vecka går vi till biblioteket för att låna lite nya böcker som vi kan läsa under sommarlovet. Vill ni passa på att lämna tillbaka böckerna som är hemma går det bra. Nästa fredag är terminens sista skolbad. Eleverna behöver ha med sig en namnad papperskasse till skolan så att de kan ta hem sina böcker och teckningar.

Den 15/6 är det skolavslutning. Vi har en tradition att eleverna i årskurs 1 delar ut rosor till elever i årskurs 9. Så även i år. Det betyder att vi träffas på morgonen innan vår egen skolavslutningen för eleverna i F-3 (exakta tider kommer)

 

Vecka23

må: lov

ti: lov

ons: biblioteksbesök, kom ihåg lånekort

to: Matilda utbildning, Lize och vikarie i klassen

fre: Skolbad, vi går från Borggården 7.50

 

v.24

må: idrott, ta med namnad papperskasse

to: skolavslutning (program kommer)