Hej!

Nu är vi i full gång med arbetet med våren. Vi skriver vårtexter, jobbar med vårens blommor och har planterat solrosor. Vädret har varit skönt och eleverna kommer in glada efter rasten. Där är det full aktivitet, eleverna leker och är aktiva. Jättekul att se!

Nästa vecka är Karim ledig och vi får en vikarie för honom. På torsdag är det öppet hus och ni är välkomna mellan kl.14.30-17. På fredagen har vi sista läsläxan i den Magiska kulan. Eleverna lämnar då tillbaka boken till skolan. Vi kommer dock att fortsätta med fredagsläxor. De som läser ur sagoskatten kommer att fortsätta med den som läsläxa terminen ut.

Veckan därpå börjar Vanstaskolans  måbra-vecka. Då fokuserar vi på vad kroppen behöver för att må bra. Samma vecka börjar uteidrotten och eleverna behöver idrottskläder efter väder dvs långbyxor och långärmat och ev. t-shirt och shorts om det är varmare. På onsdagen kommer vi i F-3 att vandra runt Muskan. Eleverna behöver då ha med egen lunchmatsäck,, kläder efter väder, bra skor. Keps och extra vattenflaska är bra då de brukar bli varma när de är ute hela dagen. De som önskar matsäck ifrån skolan behöver meddela mig senast måndag 8/5. Om det finns föräldrar som vill gå med under vandringen, är ni välkomna att följa med. Meddela mig i så fall.

Den 1/8 är det Karims sista arbetsdag. Vi önskar honom lycka till på sitt nya arbete.

v.19

må: idrott

to: öppet hus 14.30-17

fre: Kom ihåg läxmappen med Läsläxan kap.25

 

v.20

må: uteidrott

ons: Vandring, medtag egen lunchmatsäck, frukt, vatten och keps

to: Matilda kurs, Karim +vikarie i klassen

fre: Skolbad vi går 7.50, Kom ihåg läxmappen .

 

v.21 Måbra-vecka

må: uteidrott

ons: skoljogg, oömma kläder, gymnastikskor

to: lov

fre: lov

 

v22

må: uteidrott

fre: skolbad vi går 7.50 från Borggården, kom ihåg läxmappen med läxan.